Încercarea burghezimii de a se zeifica

Încă din antichitate împărații, regii și conducătorii s-au dat drept „trimișii lui Dumnezeu pe Pământ” sau chiar „zei pe Pământ”, cu scopul de a prostii omenirea si a o menține într-o sclavie continua. Acest lucru a ținut până la marea Revoluție Franceză, când toata nobilimea a fost linșată, revoluția tinzând să devina mai mult decât una împotriva nobilimii îndreptându-se și către burghezime.
Acum la mai bine de peste 200 de ani de la marea Revoluție Franceză, burghezimea face acelasi lucru ca și nobilimea, încercând să-și atribuie caracteristici supranaturale, încercând să induca în eroare proletariatul cu tot felu de conspirații și minciuni, aceasta încercând să facă să pară de neînvins. Una dintre cele mai cunoscute unelte în acest sens folosită de burghezime este masoneria, organizatie infințată cu scopul de a induce proletariatul mondial in eroare, de a-l destabiliza și a-l face să se simtă inferior, fără puteri în fața burghezimii. Aceste minciuni pot fi învinse numai cu ajutorul luminii calăuzitoare a MARXISMULUI! Singura ideologie care ne poate scăpa de manipulare și minciuni este cea MARXISTĂ!

Numele bolii nu este nici „evrei” nici „masonerie” nici „iluminati” ci CAPITALISM. Stim asta de cand Marx a demonstrat clar ca lumina zilei ca ORICE capitalist este exploatator al clasei muncitoare prin insusirea de plusvaloarea in mod privat. Atat Lenin cat si Stalin au spus la vremea lor (1919 respectiv 1931) ca antisemitismul este o DIVERSIUNE A BURGHEZIEI ca sa stinga lupta de clasa: chipurile nu capitalismul ca sistem ar fi rau ci evreii cand in realitate INTREGUL sistem capitalist este exploatator si imposibil de reformare!

Distribuie

Ne pare rău, comentariile sunt închise!